Bekas ketua JSJ tarik balik rayuan kes saman Najib

by Oh! Semput


HOME Posted on 29 Mar 2019 18:03:38Bekas ketua JSJ tarik balik rayuan kes saman Najib


Dikemas kini 8 minit yang lalu · Diterbitkan pada 29 Mar 2019 5:55PM ·

alt
Bekas ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Mat Zain Ibrahim menarik balik rayuan terhadap keputusan Mahkamah Tinggi yang membenarkan permohonan Najib Razak untuk membatalkan saman yang dikemukakan oleh bekas ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Mat Zain Ibrahim berhubung angkat sumpah jawatan perdana menteri pada 2009 yang didakwa tidak mengikut Perlembagaan. – Gambar fail The Malaysian Insight, 29 Mac, 2019.

BEKAS ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Mat Zain Ibrahim hari ini menarik balik rayuannya terhadap keputusan Mahkamah Tinggi yang membenarkan permohonan Najib Razak untuk membatalkan saman yang dikemukakannya berhubung angkat sumpah jawatan perdana menteri pada 2009 yang didakwa tidak mengikut Perlembagaan.

Peguam Adenan Ismail yang mewakili Mat Zain, memaklumkan panel tiga hakim Mahkamah Rayuan yang dipengerusikan Hakim Dr Badariah Sahamid bahawa anak guamnya ingin menarik balik rayuan itu dengan kos RM2,500.


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!


Daftar atau log masuk di sini untuk komen.

's

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News