Tiga Beradik Ini Terjumpa Surat Rahsia Dari Mak Apa Yang Mak Kata Buat Mereka

by Oh! Semput


HOME Posted on 23 Jun 2017 21:01:03Tiga Beradik Ini Terjumpa Surat Rahsia Dari Mak Apa Yang Mak Kata Buat Mereka

7-Tiga-Beradik-Ini-Terjumpa-Surat-Rahsia

Kehebatan ibu kepada tiga beradik ini memasak sudah tidak dapat dinafikan lagi malah beberapa kali mengungguli pertandingan memasak ketika di usia muda.

Bermula dengan niat hanya mahu mengemas bilik ibu mereka menjelang Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi, mereka bagaimanapun terjumpa sesuatu yang sepatutnya menjadi rahsia di antara mereka dan ibu.

Lebih menarik lagi, setiap pucuk surat tersebut ditujukan setiap salah seorang kepada mereka. Kami kongsikan detik detik menarik dan menyentuh perasaan dalam video pendek ini.

Ibu turunkan resepi turun temurun, berbeza setiap seorang

Ternyata tugas memasak bukanlah sesuatu yang mudah bagi mereka

Namun perkara tersebut mengeratkan hubungan mereka

Tapi semuanya berubah apabila ibu sampai di rumah mereka, dan mengetahui bahawa anaknya sudah membaca surat tersebut

Selain itu, melalui video ini, Celcom akan menyumbang kepada badan kebajikan tertentu bagi setiap tontonan. Untuk 1 juta tontonan video ters From Mak, RM60,000 akan disumbangkan. Bagi 1.5 juta tontonan RM80,000 akan disumbangkan dan jika tontonan cecah kepada angka 2 juta tontonan, maka RM100,000 akan disumbangkan.

Ini salah-satu cara yang menarik untuk beramal dengan cara yang menghiburkan dan memberi manfaat kepada yang menonton. Layarilah www.MakKata.com.my untuk tonton video ters from Mak ini dan share sebanyak mungkin untuk mencapai jumlah sumbangan yang tertinggi

Advertisement

: Rotikaya

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...