“Bukan Nak Back Up Tapi..” – Umie Aida Beri Ulasan Mengenai Isu Anak Abby Abadi Dan Norman Hakim?

by Oh! Semput


3
SHARES
43
VIEWS
Posted on 12 Feb 2024 03:01:09

Pelakon versatil, Datin Umie Aida baru-baru ada memberi ulasan mengenai isu kontroversi membabitkan anak perempuan kepada pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim.

Memetik Gempak, meskipun dia tidak memberikan sebarang ‘hint’ tentang isu yang dimaksudkan dengan komen, peminat boleh meneka bahawa ia seakan-akan berkaitan dengan kontroversi berkenaan.

Advertisement

Tulis Umie, sebaiknya pihak yang tidak mempunyai kaitan berhenti memberikan komen dan memberikan ruang kepada mereka yang terlibat.

Kecoh satu Malaya..macam kes kerat orang. Cukup-cukup la tu. Bagi ruang untuk mereka.

Kata pelakon itu lagi, dia tidak berniat untuk mempertahankan mana-mana pihak sebaliknya berharap mereka yang terlibat dapat menyelesaikan masalah secara privasi.

Ya Allah, dari semalam me buka IG semua fasal isu tu. Bukan me nak back up, tapi tolong la, bagi ruang untuk mereka selesaikan masalah itu.

Ingat, ujian kita di hari akan datang kita tak tahu. Maka berdiam adalah yang terbaik.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Michael ang
3 days ago

"Ini Muka Macam Masih Mintak Duit Mak Bapak!" - Michael Ang Selar Marissa Pilih Aslam Buat Suami, Dikata Seperti Kena 'Minyak Dagu'

“Bukan Nak Back Up Tapi..” – Umie Aida Beri Ulasan Mengenai Isu Anak Abby Abadi Dan Norman Hakim? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts