Dapatkan 70GB Internet Sebulan Dengan Prabayar Tune Talk Cun Value

by Oh! Semput


HOME Posted on 10 Oct 2019 14:00:29Reading Time: 2 minutes

Dengan melanggani pakej prabayar Cun Value, anda akan mendapat lebih banyak data untuk memainkan dan menonton video serta muzik kegemaran, bermain permainan secara lancar dan membuat panggilan tanpa had kepada semua rangkaian.

Kini anda boleh mendapatkan 70GB sebulan dengan harga RM48 apabila anda melanggani pek prabayar Cun Value daripada Tune Talk.

Tune Talk ada menawarkan beberapa pakej menarik untuk pengguna yang mahu melanggani pek prabayar ini. Antaranya adalah:

Namun, apabila anda melanggani pakej bulanan yang berharga RM48 tersebut, anda akan mendapatkan:

  • 10GB data internet berkelajuan tinggi
  • 60GB untuk memainkan dan menonton video (2GB sehari untuk sebulan)
  • Panggilan tanpa had ke semua rangkaian
  • 10GB internet asas
  • Berbual di 5 aplikasi terpilih seperti Whatsapp, WeChat, Line dan bermacam lagi. Bersosial di Instagram, Twitter, Facebook dan mendengar muzik di Spotify, Joox, Syok yang boleh diakses tanpa had selama sebulan

Satu pakej pelan prabayar lengkap yang berbaloi untuk dinikmati ramai. Apa yang anda perlu lakukan adalah dapatkan pek prabayar Tune Talk Cun Value ini dan membuat tambah nilai minimum RM30 dalam masa 7 hari selepas pengaktifan.

Selain itu, di bawah pakej Cun Value ini, Tune Talk juga menawarkan orang ramai dengan pas tanpa had untuk kegunaan harian bernilai RM1 sahaja tanpa sekatan pada semua aplikasi kegemaran anda.

Muat turun aplikasi Tune Talk di telefon pintar anda untuk melanggani pelan ini. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai pakej Cun Value, boleh lihat terus di laman tunetalk.com.

 

Dapatkan 70GB Internet Sebulan Dengan Prabayar Tune Talk Cun Value WISER.MY.

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...