‘Followers’ Terkejut Gadis Kembar Tiga ‘Free Hair’ Ketika ‘Live’ – “Betul Ke? Selalu Tudung Labuh Je Dorang”

by Oh! Semput


11
SHARES
137
VIEWS
Posted on 11 Feb 2024 13:31:14

Gadis kembar tiga yang dikenali di TikTok membuatkan pengikut mereka terkejut selepas dilihat tampil membuat siaran langsung tanpa memakai hijab.

Bagi yang tidak kenal, mereka ini dikenali di platform media sosial itu dengan content aktiviti yang mereka lakukan bersama-sama.

Advertisement

 

Dipuji kerana kerja keras

Dalam kalangan pengikut mereka, kembar tiga berusia 23 tahun ini sering dipuji kerana bekerja keras dan melakukan dua pekerjaan setiap hari.

tiktoker

Di sebelah siang mereka mempunyai kerja hakiki masing-masing dan pada waktu malam pula kembar tiga ini bersama-sama menjalankan bisnes menjual burger.

 

Tiba-tiba muncul tak bertudung

Menerusi satu hantaran di TikTok, salah seorang pengikut mereka telah memuat naik tangkap layar ketika kembar itu membuat siaran langsung.

Ketiga-tiga mereka dilihat memakai pakaian sedondon iaitu kemeja berwarna merah bersempena dengan sambutan Tahun Baru Cina.

Namun, mereka mengejutkan ramai penonton apabila dilihat tidak memakai tudung sedangkan selama ini mereka tampil berimej sopan dan menutup aurat.

tiktoker

 

Memang tak pakai tudung?

Ruangan komen dilihat dipenuhi dengan respon daripada pengikut kembar tersebut yang lain di mana ada yang bersangka baik dengan mengatakan mungkin rambut itu adalah filter yang digunakan.

Dalam pada itu, segelintir individu dilihat memberi komen mengatakan bahawa kembar tiga berkenaan sebenarnya memang tidak bertudung (mungkin hanya pakai ketika buat content).

komen

‘Followers’ Terkejut Gadis Kembar Tiga ‘Free Hair’ Ketika ‘Live’ – “Betul Ke? Selalu Tudung Labuh Je Dorang” first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts