“Haritu Kutuk Sangat..” – Ucap Tahniah Pada Anwar Ibrahim, Netizen Kutuk Caprice ‘Lalang’?

by Oh! Semput


6
SHARES
73
VIEWS
Posted on 25 Nov 2022 06:31:52

Terungkai sudah misteri tentang siapakah Perdana Menteri ke-10  yang akan memimpin negara setelah YDPA memperkenan untuk melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim, semalam.

Rakyat dilihat menyambut baik mengenai pelantikan itu termasuklah rakan-rakan artis dan juga ahli-ahli politik di Malaysia dan dunia.

Advertisement

Turut menjadi tumpuan apabila pengulas isu media sosial terkenal, Caprice ada membuat video khas bagi mengucapkan tahniah kepada DS Anwar Ibrahim di atas perlantikan itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Dalam video itu, Caprice sempat menyelit sekeping foto yang memaparkan dia bersama-sama figura politik itu di sebuah lokasi yang tidak diketahui.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut mengambil kesempatan untuk membuat ucapan penghargaan dan tahniah kepada Perdana Menteri ke-10 itu malah ada juga yang meminta agar Caprice bekerjasama dengan Anwar Ibrahim bagi tujuan memakmurkan negara.

Namun begitu, ada juga yang mengkritik pelantun lagu Baby Sayang ini sebagai seorang yang hipokrit dan ‘lalang’ gara-gara sokongan yang ditunjukkannya kepada parti politik yang lain sebelum ini.

Terdahulu, Caprice ada mengkritik parti DAP dan memainkan sentimen agama selain menggesa Presiden UMNO iaitu Datuk Seri Zahid Hamidi untuk meletakkan jawatan.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Aedy Ashraf
44 minit lalu

"Saya Tak Warak.." - Kantoi Cumbu Wanita Di Kelab Malam, Aedy Ashraf Akui Akan Lebih Berhati-Hati

“Haritu Kutuk Sangat..” – Ucap Tahniah Pada Anwar Ibrahim, Netizen Kutuk Caprice ‘Lalang’? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Aolon V21 TWS Bluetooth Earphone
Aolon V21 TWS Bluetooth Earphone
Shop Now
MIX COKLAT ARAB
MIX COKLAT ARAB
Shop Now
SACE LADY Lipstick Waterproof Color Liptint
SACE LADY Lipstick Waterproof Color Liptint
Shop Now

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Panduan Borong China
Popular Posts