#Hiburan: ‘Kau Kecoh! Reti Buka Aib Suami Je” – Puteri Sarah Dibandingkan Dengan Mizz Nina Pula?

by Oh! Semput


2
SHARES
21
VIEWS
Posted on 06 Aug 2022 16:01:46

Seperti yang sudah di ketahui orang ramai, berita mengenai perpisahan antara pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Hujan baru-baru ini sememangnya membuatkan banyak pihak yang terkejut.

Mizz Nina mengumumkan berita penceraian itu melalui laman Instagramnya dan disebabkan itu, ramai warganet serta rakan selebriti yang lain menitipkan kata-kata semangat buat dia.

Advertisement

Tidak lupa juga, pelakon yang sejak kebelakangan ini namanya sering terlihat di serata platform media gara-gara berita rumah tangga yang bergolak iaitu Puteri Sarah meninggalkan kata-kata semangat buat Mizz Nina.

Hal terbabit telah menarik perhatian warganet untuk meninggalkan reaksi mereka terhadap kata-kata Puteri Sarah, di mana dia berkata sememangnya mengidolakan Mizz Nina.

Biarpun mempunyai niat baik untuk memberi semangat kepada rakan selebriti, kebanyakkan netizen mempunyai pandangan yang berbeza hinggakan mereka membuat perbandingan di antara dua selebriti itu.

komen facebook

Ada di antara warganet berkata, Puteri Sarah tidak perlu sibuk dengan hal Mizz Nina dan hanya perlu jaga diri sendiri yang kian hari didakwa sering mengaibkan suami sendiri di platform media sosial untuk raih perhatian.

Sekadar info, setelah 11 tahun mendirikan rumah tangga bersama, pasangan Noh Hujan dan Mizz Nina ambil keputusan untuk membuat haluan sendiri. Pengumuman berkenaan juga dilakukan secara serentak di laman Instagram masing-masing.

23 jam lalu

"Kesian!" - Diva AA Anggap Perpisahan Noh & Mizz Nina Dah Jadi 'Trend' Artis

‘Kau Kecoh! Reti Buka Aib Suami Je” – Puteri Sarah Dibandingkan Dengan Mizz Nina Pula? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts