#Hiburan: Cik B Masih Tak Terima Iqbal, DS Vida Nak Buat Solat Hajat Bagi Lembut Hati

by Oh! Semput


3
SHARES
43
VIEWS
Posted on 14 Sep 2021 05:31:53

Berikutan berita hangat yang tular di media sosial mengenai usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida bakal melangsungkan perkahwinannya pada bulan Disember, anaknya Cik B masih belum boleh buka hati untuk menerima bakal suami iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli.

DS Vida
Advertisement

Menurut Vida, dia amat memahami situasi anak sulungnya itu yang trauma dengan sejarah perkahwinannya sebelum ini dan kerana itu dia bersikap memberontak.

Cik B sekarang masih dengan keputusan dia dan tak boleh terima lagi situasi ini tapi saya faham trauma yang dilalui.

Katanya kepada Gempak.

Walaupun memahami situasi Cik B, usahawan yang turut dikenali sebagai DSV itu akui bahawa bakal suaminya terasa dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh anaknya yang menganggap cerita perkahwinan mereka ini sebagai konten pemasaran.

Advertisement

Cik B dan Iqbal

Dalam pada itu, DSV turut memberitahu dia tetap akan terus berdoa dan melakukan solat hajat agar hati anak perempuannya itu lembut dan tidak memberontak lagi serta dapat menerima perkahwinan bersama bekas pembantu peribadi.

Sejak beberapa minggu yang lalu, nama pasangan ini menjadi bualan warganet apabila mengumumkan bakal disatukan pada bulan Disember.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Cik B Masih Tak Terima Iqbal, DS Vida Nak Buat Solat Hajat Bagi Lembut Hati first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Panduan Borong China
Popular Posts