#Hiburan: Sajat Ulas Kontroversi Video Lucah ‘Hot Daddy’, Anggap Memalukan Islam – “Kalau Aku Jijik, Jijik Lagi Yang ‘Straight'”

by Oh! Semput


7
SHARES
88
VIEWS
Posted on 11 Feb 2024 11:31:27

Kontroversi membabitkan seorang lelaki yang merakam video porno dikenali sebagai ‘Hot Daddy’ menjadi tular di media sosial selepas namanya hangat dibualkan oleh warganet.

Terbaru, isu itu turut mendapat perhatian usahawan terkenal, Sajat yang menyelar tindakan lelaki tersebut menerusi satu hantaran di Twitter.

Advertisement

 

Memalukan Islam!

Berdasarkan hantaran itu, Sajat menyifatkan tindakan lelaki berkenaan menghasilkan video lucah sebagai jijik dan sangat memalukan agama Islam.

Kalau aku jijik, jijik lagi yang straight. Kalau pondan berani, berani lagi yang gender straight buat bukan bukan, memalukan Islam!!!

sajat

 

Patutlah banyak bencana dekat Malaysia

Sajat juga berkata tidak hairanlah banyak bencana yang melanda negara Malaysia dan ia kerana laknat Tuhan disebabkan perbuatan seperti itu.

kalau aku jijik, jijik lagi yang straight bagai, kalau pondan berani, berani lagi yang gender straight buat bukan bukan, MEMALUKAN ISLAM!!! INI BARU MEMALUKAN ISLAM, bertudung bagai 8 wanita hentam 1 jantan hot daddy!! patut lah macam macam bencana berlaku kat malaysia tu!!…

— nursajat23 (@Nursajat02) February 10, 2024

Bagaimanapun, ramai dilihat tidak bersetuju dengan kata-kata Sajat dan berkata bencana yang menimpa tiada kaitan dengan seksualiti seseorang.

Malah, ramai yang meminta Sajat untuk berdiam diri sahaja daripada mengulas atau memberikan apa-apa pendapat tentang isu ‘Hot Daddy’ ini.

mufti
5 days ago

"Bimbang Bawa Ke Jurang Keruntuhan Akhlak.." - Mufti Penang Kecewa 'Hot Daddy' Dijemput Ke Podcast, Gesa Ambil Tindakan

Sajat Ulas Kontroversi Video Lucah ‘Hot Daddy’, Anggap Memalukan Islam – “Kalau Aku Jijik, Jijik Lagi Yang ‘Straight'” first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts