#Hiburan: “Semua Duduk Rumah Buat Cekodok Ke?” – Sepi Suasana Depan Kedai, Keida Crepe Pelik Mana Pelanggan ‘Lari’

by Oh! Semput


4
SHARES
50
VIEWS
Posted on 21 Sep 2023 08:01:59

Melalui laman Instagram usahawan sensasi, Kieda Crepe, dia ada memuat naik video memaparkan keadaan terkini kedai pencuci mulutnya yang terletak di Penang itu.

Kata Kieda atau nama sebenar, Nur Khalieda Yusra, kedainya kini berhadapan dengan penurunan dalam kehadiran pelanggan yang selalunya akan beratur demi membeli pencuci mulut di kedai terbabit.

Advertisement

Bahkan dapat dilihat dalam video, suasana di kedai terbabit sangat sepi dan tidak seperti sebelum ini, dimana sambutan sangat luar biasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hqkiedacrepe_penang

Semua duduk rumah ke? Buat cekodok ke? Kedai Kieda sistem dia support vendor baru support Kieda tau.

Meninjau di ruangan komen video terbabit, rata-rata netizen memberitahu kenaikan harga barang ketika ini membuatkan diri mereka lebih berhemah apabila berbelanja.

komen

komen

Dalam pada masa yang sama, ramai juga berkata bahawa mereka enggan menyokong perniagaan Kieda kerana sistem vendor yang diamalkan olehnya.

Sekadar info, Kieda memaklumkan kepada pembeli bahawa mereka perlu membeli sejumlah produk keluaran vendor di kedai berkenaan sebelum membeli produk keluarannya.

kieda crepe
6 days ago

"Saya Tau Apa Yang Tak Halal, Saya Nak Tolong" - Niat Nak Bantu Peniaga Kecil Disalah Erti, Kieda Menangis Buat 'Live'

“Semua Duduk Rumah Buat Cekodok Ke?” – Sepi Suasana Depan Kedai, Keida Crepe Pelik Mana Pelanggan ‘Lari’ first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts