#Hiburan: “Dia Sendiri Yang Terbuka Hati..” – Perbezaan Agama Bukan Penghalang Cinta, Kieth Foo Mengakui Sedang Mendalami Islam

by Oh! Semput


19
SHARES
247
VIEWS
Posted on 17 Jun 2024 18:01:29

Pelakon Keith Foo mengakui perbezaan agama bukan sesuatu yang asing dalam hubungannya bersama pasangan, aktres Riena Diana semenjak mereka dikhabarkan sedang bercinta.

Dalam proses dekati agama Islam

Kata aktor tersebut, dia berharap agar orang ramai dapat mendoakan dirinya yang sedang dalam proses untuk mempelajari agama Islam serta mengenali hati budi masing-masing.

Advertisement

Saya anggap fasa ini adalah proses pembelajaran untuk saya mendalaminya dengan lebih dekat. Lagipun soal agama (Islam) ini bukan sesuatu yang asing dalam keluarga saya, namun ini adalah waktu terbaik untuk kami saling mengenali termasuk aspek lain.

 

Cuma buat waktu ini saya memohon doakan yang terbaik supaya apa yang saya lalui sekarang akan lebih indah pada masa mendatang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keith Foo (@keithfoo)

Berikan sepenuh tumpuan

Di sisi lain, kata Riena, dia ada berbincang mengenai soal agama dengan Keith dan memberitahu aktor itu sendiri yang terbuka hati untuk mempelajari agama Islam.

Kami ada juga berbual mengenai perkara ini dan apa yang lebih indah adalah dia terbuka hati untuk belajar dan mendalami agama Islam bukan semata-mata kerana saya.

 

Sebaliknya dia sendiri yang terbuka hati. Bagi saya selepas saya memilih untuk bersamanya, saya perlu berikan sepenuh tumpuan untuk hubungan ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keith Foo (@keithfoo)


Terdahulu, dunia hiburan dikejutkan dengan khabar bahawa Kieth mengakui sedang menjalin hubungan dengan istimewa dengan Riena Diana.

riena diana keith foo bercinta
3 days ago

"Mereka Hanya Bekerjasama Untuk Promosi Produk" - Riena Diana Nafi Rampas Keith Foo Dari Tiz Zaqyah

“Dia Sendiri Yang Terbuka Hati..” – Perbezaan Agama Bukan Penghalang Cinta, Kieth Foo Mengakui Sedang Mendalami Islam first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts