#Hiburan: Setahun Terpisah, Hisyam Hamid Gembira Dapat Bertemu Keluarga Di Singapura

by Oh! Semput


0
SHARES
4
VIEWS
Posted on 14 Sep 2021 13:31:54

Pelakon Hisyam Hamid khabarnya telah dapat pulang ke negara seberang tambak, Singapura untuk bertemu isteri dan anak-anak setelah setahun terpisah berikutan Perintah Kawalan Pergerakan yang dilaksanakan kerajaan Malaysia sebelum ini.

Hisyam hamid
Advertisement

Selain PKP COVID-19, Hisyam juga masih terikat dengan jadual lakonan di Malaysia sekaligus menghalang hasratnya untuk pulang ke Singapura.

Dia juga dimaklumkan telah selamat berada di pangkuan keluarga setelah pulang ke sana pada 27 Julai yang lalu.

Saya hanya dapat bertemu isteri dan anak anak hanya pada 10 Ogos lalu selepas menjalani kuarantin selama 2 minggu di sebuah hotel. Dapat melepas rindu akhirnya yang tak terbendung selama ini.

Jelas Hisyam lagi, pengalaman berjauhan dengan keluarga ini juga telah membuatkan dia terpaksa menyambut Ramadan dan Syawal tanpa keluarga di sisi.

Dalam hantaran Instagram pelakon drama Hatimu Sedingin Salju ini lagi, kepulangannya itu juga semakin bermakna apabila dia dapat menyambut ulang tahun perkahwinan bersama-sama isteri tercinta.

Advertisement

Dia dalam pada itu memberitahu akan memanfaatkan masa bersama keluarga dan menggunakan kesempatan yang ada sebaik mungkin.

Perkembangan terkini, Hisyam berkata dia masih menunggu panggilan penggambaran semula daripada produksi drama Cukup Derita Itu yang sebelum ini terhenti kerja berikutan sekatan pergerakan penuh sekitar bulan Jun lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Setahun Terpisah, Hisyam Hamid Gembira Dapat Bertemu Keluarga Di Singapura first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Popular Posts