#Hiburan: (VIDEO) “Murahnya!”- Hanya RM700, Gadis Ini Kongsi Pengalaman Buat Rawatan Lasik Di Mesir

by Oh! Semput


2
SHARES
31
VIEWS
Posted on 27 Jun 2022 23:01:35

Umum mengetahui kos untuk membuat rawatan lasik menelan kos belanja yang tinggi sehingga mencecah RM10,000 mengikut keadaan tertentu.

Namun perkongsian seorang wanita di media sosial TikTok ini ada menguar-uarkan mengenai kos rawatan lasik di Egypt hanya menelan belanja sebanyak RM700.

Advertisement

Dalam video yang dimuat naik wanita itu, dia dilihat sanggup ‘terbang’ ke negara itu berikutan kos rawatan lasik yang murah untuk kedua-dua belah mata.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen berasa teruja dan ada yang mula menyimpan impian untuk melakukan rawatan mata itu di sana.

Advertisement
lasik RM700 : Twitter  

Betul lasik RM700. Relex smile i buat dekat Egypt RM1.8k je sekali ubat. Buat hari ni, esok tu dah recover. Kalau kat Malaysia, relax smile mesti dah RM10k.

Namun begitu, ada juga yang menasihatkan agar membuat rawatan lasik di Malaysia sahaja kerana bimbang terdapat komplikasi setelah itu.

“Member terikut buat macam ni. Eng up mata teruk balik dari asal, kena terbang ke UK jumpa doktor pakar nak repair balik. Dari nak harga murah, last-last kena bayar jauh lagi mahal dari asal.” nasihat seorang netizen.

ismail sabri burberry
6 jam lalu

"3 Bulan Gaji!"- PM Ismail Sabri Pakai Baju Burberry Bernilai RM6.9k Undang Kritikan Netizen

(VIDEO) “Murahnya!”- Hanya RM700, Gadis Ini Kongsi Pengalaman Buat Rawatan Lasik Di Mesir first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts