#Hiburan: (VIDEO) “Lagi Teruk Dari B*hsia” – Netizen Kecam Remaja Buat Aksi Tak Senonoh Atas Motor

by Oh! Semput


3
SHARES
33
VIEWS
Posted on 05 Aug 2022 16:01:57

Baru-baru ini, tular di media sosial Facebook mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna The Bikers Ranger yang memaparkan 2 orang remaja yang melakukan aksi tidak senonoh telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi video tersebut, tindakan berani seorang remaja lelaki dan seorang remaja perempuan itu dilihat saling duduk berhadapan di atas sebuah motosikal.

Advertisement

Malah, aksi mereka itu turut disaksikan oleh beberapa kumpulan motor lain yang turut hadir bersama pasangan mereka sambi memulas minyak dan mengeluarkan bunyi bising di kawasan tersebut.

Zaman dulu nak kabo bohsia lagi teruk dek. Belanja sana-sini tapi ada gak rasa malu! Generasi TikTok dia punya bebal pekat padat!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen telah mengecam tindakan sekumpulan remaja berkenaan kerana melakukan perkara tidak bermoral, malah ramai juga yang risau melihat sikap generasi anak muda zaman sekarang.

Murahnya maruah anak melayu zaman sekarang – netizen.

Sedih umat akhir zaman… mereka-mereka ni la punca agama dihina… rasa malu tu dah hilang dalam diri,” tulis seorang pengguna Facebook.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

23 jam lalu

"Terajang Je Dia!" - Bidan Tegur Celah Peha Hitam, Doktor Perjelas Kesan Estrogen Pada Ibu Mengandung

(VIDEO) “Lagi Teruk Dari B*hsia” – Netizen Kecam Remaja Buat Aksi Tak Senonoh Atas Motor first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.


sumber: beautifulnara.com #superpantas

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts