“Kalau Saya Buat Apa Saya Fikir Nak Buat…” – Gambar Isteri Jadi Alat Pemuas Nafsu, Ini Tindakan Hafiz Mahamad Pada Pelaku

by Oh! Semput


8
SHARES
98
VIEWS
Posted on 27 Feb 2024 10:01:26

Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, usahawan dan pempengaruh, Hafiz Mahamad mendedahkan terdapat individu jijik yang tergamak melakukan onani terhadap gambar isterinya.

Katanya, berita itu diterima ketika dia kurang sihat dan dalam fasa sedang berehat namun Hafiz berkata dia enggan menyerang individu berkenaan meskipun marahnya membuak-buak.

Advertisement

 

Pelaku masih muda

Meskipun isterinya, Syafiqah Aina menjadi tempat pemuas nafsu individu tersebut di aplikasi Twitter, Hafiz bagaimanapun tidak melatah sebaliknya mencari maklumat tentang lelaki berkenaan.

Kata Hafiz, dia kemudian mendapat informasi termasuklah alamat rumah dan kad pengenalan si pelaku yang katanya masih muda usianya.

Macam macam saya fikir nak buat seperti buat laporan polis atau mengambil tindakan undang-undang. Tapi bila lihat IC dia, dia masih muda. Kalau saya buat apa saya fikir nak buat, mungkin masa depan dia hancur, malu keluarga dia.

hafiz mahamad

 

Hanya mahu tiga perkara

Hafiz kemudian berkata dia hanya mahukan tiga perkara daripada individu berkenaan iaitu yang pertama, datang berjumpanya di pejabat dan minta maaf pada Aina di depan matanya.

Saya tidak rakam video atau muat naik sebarang hantaran. Kedua, saya nak awak telefon ibu awak depan saya, mohon maaf padanya. Tak perlu cerita apa salah awak. Jika dua perkara ni awak boleh buat, saya akan beri tiket umrah. Pergilah ke sana.

Menerusi video yang sama, Hafiz turut menjawab beberapa dakwaan dan kutukan yang dilontarkan terhadapnya baru-baru ini oleh warganet di media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

misi ainaa
3 hours ago

Produksi Karya Usahawan Hafiz Mahamad Cecah Setengah Juta, Ramai Tertanya Berlaloi Ke Filem Pendek Misi Ainaa?

“Kalau Saya Buat Apa Saya Fikir Nak Buat…” – Gambar Isteri Jadi Alat Pemuas Nafsu, Ini Tindakan Hafiz Mahamad Pada Pelaku first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts