“Kenapa Abah Choose Bad Girl?” – Anak Perempuan Tahu Isu Curang, Menangis Fikir Hafidz Roshdi Pilih Athira?

by Oh! Semput


6
SHARES
78
VIEWS
Posted on 18 Mar 2023 10:00:48

Sedia maklum, masalah rumah tangga yang dihadapi oleh pelakon Hafidz Roshdi serta isteri, Nurul Shuhada boleh dikatakan agak teruk hingga pelakon tersebut didakwa menumbuk Shuhada akibat hilang sabar.

Terbaharu, Shuhada atau mesra disapa sebagai Shu ada memuat naik hantaran status di Instagram Story memaparkan perbualannya bersama anak perempuan, Humairah.

Advertisement

Melalui perkongsiaan itu, Humairah meluahkan rasa sedih kerana abahnya lebih memilih wanita lain daripada keluarga sendiri.

status shuhada : xtra 

Bukan saja berasa sedih, malah anak kecil itu juga berasa hairan dan terfikir-fikir kenapa Hafidz lebih memilih Athira yang juga digelarkan sebagai perempuan jahat.

 Ibu, kenapa abah tak choose sister, Umar and ibu? Kenapa abah choose bad girl?

Susulan tahu anak berasa sedih atas situasi yang berlaku, Shu menjelaskan bahawa dia akan sentiasa bersama dengan kedua-dua anaknya walau apapun yang berlaku.

Sekadar info, Shuhada ada memuat naik hantaran bahawa dirinya berasa kecewa kerana dikhianati oleh keluarga mentua yang membenarkan Hafidz untuk berkahwin dengan Athira tanpa pengetahuannya.

7 hari lalu

“Keluarga Benarkan Hafidz Kahwin Tanpa Izin Saya” - Shuhada Beri Kenyataan Balas, Hafidz Sudah Nikah Dengan Athira

“Kenapa Abah Choose Bad Girl?” – Anak Perempuan Tahu Isu Curang, Menangis Fikir Hafidz Roshdi Pilih Athira? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts