Lari Nada Ketika Bawa Lagu Peluang Kedua, “Kenapa Tak Miming Je?”

by Oh! Semput


HOME Posted on 30 May 2020 18:01:49Lagu Peluang Kedua sejak dilancarkan bulan lepas di Youtube telah meraih jutaan tontonan dan banyak cover dihasilkan untuk lagu nyanyian Nabila Razali itu, baik oleh peminat mahupun rakan artis.

Namun sejak lagu ciptaan Hael Husaini itu dikeluarkan ramai yang meluahkan pendapat bahawa suara Nabila tidak sesuai membawa lagu tersebut.

huawei-y6p-kv-tile

Editor's Pick

HUAWEI Y6P Lengkap Dengan Gaya, Bateri Dan Skrin Besar, Hanya RM559 Sahaja!

Open New Tab

Malah netizen tidak henti-henti membandingkan suaranya dengan Hael sendiri apabila penulis itu memuat naik cover untuk lagu ciptaannya itu, membuat Nabila tersinggung.

Walaupun telah banyak kali cuba mempertahankan dirinya dan mengaku bahawa dia tidak boleh membawa nada tinggi, peminat-peminat lagu tersebut masih terus mengkritik nyanyiannya yang dikatakan merosakkan lagu tersebut.

"Maaf..kerna aku pun terluka"

Yes sis. Bukan sis sorang ja terluka. Weols yang dengar pun terluka telinga dengar sis nyanyi terpeleot macam tu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHSHSHSHSHSHSHSHSHSHAHAHAHAHAA https://t.co/JdgVLWkLdl

— Makkk kerna aku pun terluka (@IniAlannn) May 29, 2020

Seperti dalam satu posting baru-baru ini, sebuah klip di mana Nabila mempersembahkan Peluang Kedua untuk sebuah program Hari Raya mengundang netizen untuk membahannya di Twitter apabila suaranya kedengaran lari dari nada lagu.

Nahhhhhh

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...