“Anak lelaki kena kasar sikit bila bergurau..” – Elvina Mohamed

by Oh! Semput


HOME Posted on 14 Aug 2019 17:02:50Beberapa hari lalu, pelakon Datin Elvina Mohamed berkongsi gambar gurauan bersama anaknya Karl Mateen di laman sosial Instagram sehingga mengundang kecaman netizen.

alt

Gambar tersebut kelihatan bayi berusia lapan bulan itu diikat tangan dan kakinya menggunakan pita pelekat hospital serta menunjukkan mimik wajah yang sangat sedih.

alt

“Takkan saya mahu menganiaya anak sendiri? Dalam gambar itu Karl tak menangis pun.

“Karl pandai beli jiwa kami yang ketika itu gundah kerana bapa mentua dimasukkan ke hospital dengan buat muka comel apabila diperlakukan sedemikian.

alt

“Karl manja dengan ibu dan bapa saudara dia. Sewaktu menemani dan menziarahi bapa mentua, ibu dan bapa saudara Karl mengusik dengan melekatkan pita pelekat di tangan dan kakinya.

“Kalau benar apa yang dilakukan itu menganiaya anak saya, pasti kakitangan hospital akan tegur,” katanya menerusi laporan HM Online.

Akibat mendapat pelbagai aduan daripada pengikut pelakon drama Isteri Untuk Diiktiraf itu, pihak Instagram terpaksa menurunkan posting berkenaan.

alt

Walau bagaimanapun, pelakon berusia 24 tahun itu berterima kasih kepada semua yang mengambil berat serta bersusah-payah untuk membuat aduan.

alt

“Sejuk hati saya bila tahu ramai sayangkan Karl. Nasihat saya kalau sayang pun tak perlulah bersikap keterlaluan..

“..kerana saya dan suami tahu apa yang terbaik untuk anak kami. Anak lelaki kena kasar sikit bila bergurau,” ujarnya.

alt

: HM Online

Komen

's

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...