Gaya-gaya ‘letops’ Mira Filzah sepanjang PKP, sesuai untuk OOTD raya!

by Oh! Semput


HOME Posted on 24 May 2020 00:01:09Seperti semua sedia maklum bahawa sambutan hari raya pada kali ini, semuanya perlu mengambil langkah berjaga-jaga. Meskipun pada hari raya pertama, kita diberikan sedikit kelongaran namun itu bukanlah tiket untuk kita melanggar Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dengan melakukan perkara yang dilarang.

Tentu saja langkah-langkah berjaga seperti menjaga jarak malah disarankan untuk duduk dirumah itu untuk kita sendiri agar tidak dijangkiti wabak Covid-19 dimana semua ketahui bahayanya.

huawei-y6p-kv-tile

Editor's Pick

HUAWEI Y6P Lengkap Dengan Gaya, Bateri Dan Skrin Besar, Hanya RM559 Sahaja!

Open New Tab

Walau bagaimanapun, ramai sudah mulai sedar dan ada antaranya ingin mengambil memori raya kali ini hanya dengan duduk dirumah dan tidak menziarahi keluarga terdekat.

Malah, segelintirnya mengambil kesempatan itu meluangkan masa bersama ahli keluarga untuk menyambut hari raya dengan duduk dirumah saja.

Jadi, untuk memeriahkan hari raya anda, apa kata anda mengambil kenangan seperti yang dilakukan oleh selebriti terkenal Mira Filzah dimana meskipun dalam tempoh kuarantin idea Mira Filzah dalam mengayakan pelbagai busana cantik ketika dirumah menarik perhatian warganet dan mendapat pujian mereka.

Ini kerana, dia dilihat menggunakan bahagian dalam rumah saja bagi mengambil gambar OOTD yang cantik untuk berkongsikan kepada peminat dan pengikut dilaman Instagram miliknya. 

Mungkin, anda juga boleh melakukan gaya kreatif seperti selebriti ini untuk mengambil gambar OOTD anda ketika hari raya jika anda ketandusan idea bila berada dirumah.

Ber ‘OOTD’ depan pintu pun boleh, tetap bergaya!

Jom ikuti kisah selebriti ini:

Mira Filzah buntu mahu ‘OOTD’ gaya apa, ini pula yang jadi…

Foto2 ‘OOTD’ Mira Filzah raih ribuan likes, dalam rumah pun cantik!

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...