ASUS ROG Malaysia Berkolaborasi Bersama Stoned & Co. Hasilkan Koleksi ‘Streetwear’

by Oh! Semput


HOME Posted on 01 Jul 2020 18:06:11Bermula dengan menawarkan koleksi pakaian streetwear, siapa sangka jenama tempatan iaitu Stoned & Co. berjaya berkolaborasi bersama ASUS ROG Malaysia dalam menghasilkan pakaian yang disasarkan buat golongan gamer.

Menerusi koleksi yang dipamerkan, gabungan dua jenama ini telah menggunakan elemen AniMe Matrix™ dot Matrix specially yang dihasilkan khas oleh Stoned & Co. Berikut merupakan antara koleksi yang ditawarkan hasil gabungan dua jenama yang digemari peminat streetwear dan gamer ini.

Screenshot 2020-06-22 at 6.24.13 PM

04

03

02

01

Difahamkan koleksi streetwear ini cuma akan ditawarkan buat pembeli produk ASUS ROG terpilih bermula 29 Jun sehingga 15 Ogos 2020. Stoned X ROG Zephyrus Bomber Jacket bakal diterima menerusi pembelian ROG Zephyrus G14 dengan penggunaan processor AMD Ryzen 9.

Pembeli Asus ROG Zephyrus G14 dengan penggunaa processor AMD Ryzen 7 atau Ryzen 5 pula berpeluang memenangi Stoned X ROG Zephyrus Bomber Jacket secara terpilih. Pihak Stoned & Co sedia menawarkan koleksi ini menerusi butik serta laman web mereka menjelang Ogos 2020 ini. Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai koleksi jenama pilihan ramai ini.

Sebelum ini Stoned & Co pernah mencipta fenomena apabila berkolaborasi bersama jenama Honor. Klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Stoned & Co x Honor 9X Edisi Terhad Bakal Dijual Esok Pada Harga RM999

G-Shock Dan Dragon Ball Z Hasilkan Jam Tangan Edisi Khas, Mula Dijual Pada Harga RM1,000

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...