Meletup & memukau! Ini gaya dan fesyen selebriti di KLFW 2018

by Oh! Semput


HOME Posted on 10 Aug 2018 15:02:41


Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW) 2018 telah dihadiri ramai selebriti tempatan tanah air. Ada yang bergaya biasa, ada yang bergaya mengalahkan model. Dan beberapa selebriti ini juga menjadi model untuk memperagakan koleksi pakaian yang ada.

alt

Memperagakan aksesori daripada Roger Viviver dan Victoria Beckham, Scha Alyahya kelihatan garang dan menggoda.

alt

Citarasa Vivy sememangnya unik dan menarik. Tampil dengan pakaian bertona mustard, seperti biasa Vivy kelihatan anggun dan menawan.

alt

Syafiq Kyle penuh bergaya dalam memperagakan pakaian berjenama mewah iaitu Hackett London. Memang kelihatan sangat kacak dan macho la!

alt

Bertemakan hitam dan putih, adik kepada Neelofa ini kelihatan seperti model sebenar. Choker yang dipakai menampakkan lagi kematangan dan keanggunan dirinya.

alt

Maxmara merupakan pakaian yang diperagakan oleh Neelofa. Beliau kelihatan sangat cantik dan memukau seolah-olah primadona tahap antarabangsa.

alt

Fesyen bertema pink, Liyana Jasmay berjaya menyerlahkan seri wajahnya. Memperagakan busana Minluna, dia kelihatan seperti instafamous hijabster gitu!

alt

Fazura menggayakan busana Mimpi Kita dan kelihatan sangat cantik dan memukau. Pakaian ini membawa seri Melayu tradisional kepada gaya yang moden.

alt

Givenchi For Men, jenama di bawah The Melium Group telah dipergayakan oleh aktor Idris Khan. Menampilkan gaya kemas dan maskulin, hitam sememangnya sesuai dengan dirinya.

alt

Penyanyi tersohor negara ini memperagakan pakaian berwarna gelap dan ringkas. Beg tangan berwarna merah jambu menambahkan lagi kejelitaan dan awet mudanya.

alt

Jihan Muse menggayakan pakaian seolah-olah bertemakan bikers. Kelihatan rock dan ranggi la hot mommy ni!

Wowww meletops! Pelbagai gaya dan pakaian yang telah ditampilkan oleh selebriti kita. Semoga KLFW pada tahun akan datang lebih meriah dan berjaya mengharumkan nama negara!

: Instagram

's

SUMBER ASAL


Norlida Ishak Shop
Leave a Comment:

Related News