Tips persiapan untuk hari cinta ke Maldives? Realisasikan dengan HUAWEI!

by Oh! Semput


HOME Posted on 15 Feb 2020 03:00:44



Nampaknya ramai mula sedar bahawa Februari merupakan musim cinta dan tentunya anda mahu meraikan dengan insan tersayang. Yelah, nak tunggu next Februari masih lama!!!

Jadi, raikanlah ketika kita masih berkesempatan ini dan tidak kiralah dengan pasangan mahupun bukan, ibu bapa dan rakan baik kan ada.

Apapun, tidak kiralah dengan siapapun kita raikan hari istimewa ini, persiapan untuk mengembirakan insan tersayang mestilah perlu. Psst… bunga dan coklat tu hadiah biasa dah boleh dijangka semua orang. Hehe, ini HCL payung tips persiapan untuk bantu hari cinta anda lebih bermakna.

Mahu meraikan yang tersayang, kenalah sentiasa peka dengan aktiviti kegemaran mereka, contohnya tonton wayang, makan air tangan anda dan suka melancong. Kini dengan teknologi canggih, anda juga boleh berkongsi skrin dari telefon pintar HUAWEI ke MateBook D 15 untuk menonton drama bersama yang tersayang tu.

Hebatnya kolaborasi ini! Fungsi itu diperkenalkan HUAWEI dimana keupayaan dengan kerjasama ‘cross-screen’ yang dibina diatas asas HUAWEI One Tap Share.

Jadi anda kenalah menggunakan komputer riba itu untuk membantu anda membuat segala perancangan dengan lebih bagus. Huawei Matebook D 15 pilihan terbaik oleh Huawei.

Kesesuaian komputer riba ini yang mempunyai skrin IPS FullView iaitu skrin sebesar 15.6 inci ini membuatkan perancangan anda berjalan dengan lancar, tambah pula senang dibawa kerana beratnya 1.53 kg dan ketebalan pula 16.9 mm. Mudah mudah!

Matebook-15-D—FullView-Display-(2000-X-2000px)-

Sesuai juga dimasukkan dalam beg dan yang penting boleh digunakan untuk membuat perancangan untuk tersayang itu dimana-mana saja. Huawei MateBook D 15 ( 8 GB + 256 GB) boleh jadi milik anda dengan harga RM 2,299.

Matebook-15-D—Multi-Screen-Collaboration-(2000-X-2000px)-

Bila nak mencari hadiah yang sesuai untuk seseorang ni bukan perkara remeh temeh malah kadang-kadang tersilap hadiah, boleh rosak suasana romantik anda! Jadi, mula lihat apa yang disukai oleh insan tersayang  tu dan carilah hadiah yang mereka nak.

Tapi sebelum itu, plan elok-elok dengan kesesuaian bajet anda terlebih dahulu. Jangan sampai anda pinjam dengan sesiapa hanya demi membelikan hadiah yang tampak mewah semata-mata.

MKT_Freebuds3_LifestyleImage_Red-Roses_HQ_JPG_20200120 (1)

Rasanya Huawei FreeBuds 3 itu pilihan yang terbaik untuk kesayangan anda yang menginginkan fon telinga baru. Si dia yang suka sangat mendengar lagu atau whatever, Huawei FreeBuds 3 ini boleh membuatkannya tersenyum gembira.

Harga berpatutan dengan hanya RM 679 ini, insan tersayang anda boleh mempunyai fon telinga tanpa wayar selain dilengkapi dengan ciri-ciri superb seperti pembatalan bunyi. Dalam pada masa yang sama, insan tersayang tu dapat nikmati muzik tanpa ganguan bunyi bising dari luar. Syoknya! Hehe kalau si dia asyik membebel, boleh pinjam dengan dia.

MKT_Freebuds3_LifestyleImage_Quiet_ID-red_20191129_JPG_竖版

Antara yang difikirkan anda pasti ingin menyimpan memori terindah ini bersama tersayang pada hari istimewa itu bukan? Lebih-lebih lagi nak tangkap wajah gembira  si dia bila anda berjaya membuatkan bulan cinta ini bermakna dengan persiapan terbaik anda.

Perasaan tu, alahai gembiranya tak terkata. So jangan lupa simpan! Apa yang hotnya daripada HUAWEI lagi, dengan adanya siri Nova terbaru ini yang mana kameranya telah dinaik tarafkan terutama part swafoto.

Group shot

Perkenalkan, Nova 7i! Dengan adanya peranti ini anda dan tersayang boleh tangkap foto sebanyak mungkin dan meskipun keadaan gelap perkara itu tidak jadi penghalang untuk terus tangkap memori indah anda.

Sebabnya, Huawei Nova 7i ini memiliki fungsi mod malam dan tentunya ia berfungsi untuk membolehkan keadaan gelap akan mencari kecerahan disaat menangkap foto.

Tak dilupakan juga, kualiti panggilan video menggunakan HUAWEI Nova 7i ini sangat tinggi dan jika berjauhan dengan tersayang, anda boleh menggunakan untuk panggilan video menerusi fungsi MeeTime.

Sakura Pink

Ianya membolehkan panggilan video itu dibuat dengan begitu mudah kerana tidak perlu memuat turun aplikasi pihak ketiga.

Peranti ini dijangka dijual pada 22 Februari 2020 dengan harga RM 1,099. Wow, teknologi lebih menarik dan cantik tapi harganya sangat berbaloi-baloi. Nampaknya anda perlulah menempah awal mulai hari ini sehingga 21 Februari 2020.

200203 Nova 7i v5.1_114

Bukan itu saja, jika anda rebut peluang dalam tempoh ini, anda juga akan memiliki Huawei Band 4 bernilai RM 139. Bukan calang-calang, selagi stok masih ada. Tempahan awal HUAWEI Nova 7i ini boleh dibuat disini.

Amacam tips yang kami payung ini? Harapnya dapat membantu anda meraikan Hari Cinta ini dengan sempurna dan gembira dengan insan tersayang bersama HUAWEI dengan teknologi yang diakui terbaik dan telah menjadi pilihan ramai.

Sempena dengan hari kekasih atau Valentine Day ini, sebenarnya HUAWEI bukan saja membuka preorder untuk Nova 7i tapi ada sale beberapa produk hebat lain turut dijual hari ini seperti:

  1. Nova 5T dengan warna hot, Crush Green dengan harga RM 1,399.
  2. MateBook D15 (8GB +256GB) versi baru (RM 2,299)
  3. HUAWEI Y7P RM 699
  4. Freebud 3 Red dengan harga RM679
  5. Jam Tangan GT2 42mm (Rose Gold) dengan harga RM 899

Beli Produk HUAWEI terpilih dari 10th-16th Feb dan rebut peluang untuk mendapatkan tiket percutiaan ke Maldives berjumlah sehingga RM 36,000! Peluang superb, terhadap kepada 3 pasangan saja.

0c4a

Cukup dengan hanya mengimbas kod QR, jawab soalan dan isikan butiran peribadi anda serta lampirkan resit pembelian anda. Pemenang akan diumumkan di Facebook pada 14 Mac 2020. Rujuk sini Facebook HUAWEI.

HUAWEI kini menawarkan pakej terbaik dan sesuai untuk semua mengikut keperluan dan kehendak yang berbeza daripada fitness, travel, academic dan study smart. Jadi nikmati 0% interest dan processing fee dengan Together 2020 HUAWEI Smart Life Package Instalment Plan sehingga 12 bulan dari RM 4.87 sehari bermula 22 Februari dengan pakej Nova 7i. Untuk maklumat lanjut boleh ke pautan ini.

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk meraikan Hari Cinta anda dengan cukup bermakna. Preorder Nova 7i di HUAWEI Online Store atau HUAWEI Official Flagship Store (sementara stok masih ada) untuk meraih tawaran hebat. Nak mudah? Tekan je sini.

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...