Selamba Jawab Soalan Add Maths Dari Filter, Cikgu Fathi Tular Lagi!

by Oh! Semput


HOME Posted on 30 May 2020 18:01:49Buat sesiapa pernah mengambil subjek matematik tambahan masa sekolah menengah dulu pastinya faham mengapa ia antara kertas peperiksaan yang dianggap agak susah berbanding yang lain. Mungkin juga disebabkan kurang minat dengan subjek ini membuatkan ia terasa seperti susah.

Bagaimanapun bagi Cikgu Fathi atau nama sebenarnya Fathi Hussein, subjek matematik tambahan yang diajarnya cukup menarik. Sebelum ini video cikgu tersebut sedang mengajar di kelas menjadi tular di sosial media kerana nampak seperti ringkas sahaja jalan kerjanya.

huawei-y6p-kv-tile

Editor's Pick

HUAWEI Y6P Lengkap Dengan Gaya, Bateri Dan Skrin Besar, Hanya RM559 Sahaja!

Open New Tab

Malah Cikgu Fathi yang turut sinonim dengan beberapa video mengajar tular yang lain dengan pemilihan lokasi cukup menarik menjadikan kaedahnya itu unik sekali. Jika diperhatikan dari video-videonya yang tular sebelum ini memang nampak macam senang sahaja subjek matemarik tambahan.

Terbaru video Cikgu Fathi yang bermain satu filter di Instagram dengan menjawab beberapa soalan matematik dengan selambanya pula tular. Video tersebut dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter dan telah meraih perhatian ramai.

Ya allah insecure nya aku

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...