“Sibuk Masuk Campur, Mana Nak Neraka Kan Lah!” – Kak KM Nafi Bakal Jadi Janda, Masih Mesra Dengan Suami

by Oh! Semput


4
SHARES
47
VIEWS
Posted on 22 Sep 2023 03:01:35

Baru-baru ini, tular khabar angin yang mendakwa usahawan sensasi, Liana Rosli atau mesra dikenali sebagai Kak KM bakal memegang status ‘janda’ selepas diusik kakak hingga kecoh di media sosial.

Sedar mengenai dakwaan tersebut, Kak KM menjelaskan hubungannya dengan suami, Razman Ramli dalam keadaan baik dan tidak timbul isu perceraian antara mereka.

Advertisement

Bahkan, usahawan itu berkata dia enggan memanjangkan hal insiden kereta remuk yang dibuat oleh Razman hingga berlaku kemalangan di rumah mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lianarosli (@lianarosli_official)

Benda itu sekadar konten saja. Takkan kita ratu jamu nak kena cerai. Suami saya cakap, apa pun yang terjadi dia takkan tinggalkan saya.

Sebelum ini, Kak KM ada memuat naik video di Instagram seakan memberi bayangan bahawa dirinya akan menjadi single dan lagi menguatkan dakwaan tersebut selepas kakaknya sendiri memaklumkan akan ada orang masuk meminang dengan kadar segera.

Kak KM Liana
2 days ago

"Barangkali Nak Dapat Title 'J'" - Kak KM Beri 'Hint' Nak Pegang Status Janda?

“Sibuk Masuk Campur, Mana Nak Neraka Kan Lah!” – Kak KM Nafi Bakal Jadi Janda, Masih Mesra Dengan Suami first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts