SPRM tak tekan saya untuk babitkan Najib, kata Ismee

by Oh! Semput


HOME Posted on 18 Jun 2019 14:02:02SPRM tak tekan saya untuk babitkan Najib, kata Ismee


Bede Hong Timothy Achariam Bede Hong, Timothy Achariam Dikemas kini 24 minit yang lalu · Diterbitkan pada 18 Jun 2019 1:38PM ·

alt
Bekas Pengerusi SRC International Ismee Ismail memberitahu mahkamah tinggi hari ini bahawa beliau tidak pernah ditekan oleh SPRM untuk membabitkan Najib Razak atas tuduhan jenayah yang dihadapi bekas perdana menteri itu. – Gambar The Malaysian Insight oleh Afif Abd Halim, 18 Jun, 2019.

BEKAS Pengerusi SRC International Ismee Ismail memberitahu mahkamah tinggi hari ini bahawa beliau tidak pernah ditekan oleh SPRM untuk membabitkan Najib Razak atas tuduhan jenayah yang dihadapi bekas perdana menteri itu. 

Semasa pemeriksaan balas oleh peguam Muhammad Shafee Abdullah, Ismee berkata beliau memberikan keterangannya kepada agensi anti-rasuah atas kehendaknya sendiri.

Ismee menafikan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) memaksanya walaupun disiasat kerana beberapa kes berkaitan rasuah.


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!Daftar atau log masuk di sini untuk komen.

's

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News