“Tiada Niat Nak Jatuhkan Sesiapa” – Anggap Kereta Biasa Sebagai ‘Najis’, Opai Tampil Mohon Maaf

by Oh! Semput


16
SHARES
206
VIEWS
Posted on 04 Jun 2023 03:00:43

Pensohor media sosial dan juga suami kepada pelakon Fatin Afeefa, Aliff Awang yang dikenali sebagai Opai tampil memohon maaf gara-gara keterlanjuran kata yang menjadi tular beberapa hari yang lalu.

Menerusi Instagram Story, Aliff menjelaskan bahawa video tersebut adalah spontan semata-mata ketika acara automotif yang dianjurkannya itu berlangsung.

Advertisement

Menganggap ia hanyalah gurauan bersama rakan terdekat yang juga pemilik kereta mewah, Aliff memohon maaf jika videonya itu telah mengguris hati mana-mana pihak.

Sebenarnya kenyataan yang dibuat pada waktu itu ditujukan kepada kawan-kawan saya yang bawa kereta Mustang, AMG (Mercedes) yang datang pada hari itu dan tidak dapat masuk menyertai acara pada hari itu.

Memang sangat spontan, semua orang juga tengah berseronok ketika itu. Tiada niat untuk jatuhkan sesiapa. Saya mohon maaf.

Sebelum ini, Aliff dikecam hebat gara-gara tindakannya yang didakwa memperlekehkan kereta biasa ketika menganjurkan sebuah acara pertunjukkan kereta baru-baru ini.

Poyo gila mamat ni………. dengar la nasihat Tuanku tu yea….apa sangat diri kau banding dgn Tuanku kan…. pic.twitter.com/yIMOPkAowx

— MYNEWSHUB (@mynewshub) June 2, 2023

Aliff dilihat telah menyamakan kereta biasa dengan perumpamaan ‘najis’ dan turut menghalau mereka yang memiliki kereta itu daripada memasuki pertunjukkan berkenaan.

Selain netizen, video tersebut turut mendapat perhatian Tuanku Panglima Johor, Tunku Abdul Rahman yang tampil memberi nasihat kepada pemilik kereta untuk tidak bersikap sombong dan memandang rendah kepada orang lain.

Opai fatin afeefa
24 jam lalu

"Terpaling Supercar Sampai Nampak B*doh" - Suami Fatin Afeefa Hina Orang Pakai Kereta Biasa, Tuanku Putera Johor Beri Pesanan

“Tiada Niat Nak Jatuhkan Sesiapa” – Anggap Kereta Biasa Sebagai ‘Najis’, Opai Tampil Mohon Maaf first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts