Tutorial tudung2 Datin Shahida curi tumpuan ramai, sesuai gayakan dihari raya…

by Oh! Semput


HOME Posted on 24 May 2020 00:01:10Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan isteri kepada usahawan kosmetik, Datin Nur Shahida yang kini bahagia bersama suami, Datuk Aliff Syukri dan enam cahaya matanya.

Buat yang mengenalinya juga, pasti pernah melihat wajah Datin Shahida ini menerusi satu iklan yang menjadi fenomena iaitu iklan syampu Sunsilk yang membuatkan ramai senang hati mengikuti perkembangannya.

huawei-y6p-kv-tile

Editor's Pick

HUAWEI Y6P Lengkap Dengan Gaya, Bateri Dan Skrin Besar, Hanya RM559 Sahaja!

Open New Tab

Apatah lagi, menerusi Instagram juga Datin Shahida tidak lokek berkongsi kata-kata positif sekali gus menjadi inspirasi buat orang ramai. Menerusi laman sosial miliknya itu juga, ternyata sehingga kini telah mempunyai 2.3 juta followers.

Apa yang menarik dalam perkongsian usahawan terkenal ini juga, dia turut berkongsikan beberapa tutorial tudung miliknya yang membuatkan orang ramai dapat mengikuti caranya memakai tudung dengan pelbagai gaya.

Dalam pada masa yang sama, warganet juga suka melihat cara pemakaian tudung Datin Shahida yang kelihatan sopan dan sentiasa menarik perhatian.

Pun begitu, ternyata perkongsiannya ini juga membuatkan warganet dapat menggunakan cara yang dikongsikan itu untuk kelihatan bergaya di hari raya.

Berikut juga merupakan cara OOTD dirumah yang sangat sesuai buat anda dipagi raya dan dalam pada masa yang sama, dapat mengurangkan pergerakan ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini daripada selebriti terkenal, Mira Filzah.

Untuk mengikuti tutorial tudung yang pernah dikongsikan kami daripada 4 selebriti terkenal ini pula, anda boleh baca artikel dibawah:

Gaya-gaya ‘letops’ Mira Filzah sepanjang PKP, sesuai untuk OOTD raya!

[VIDEO] Nak Bergaya Tapi Nak Yang Mudah! Ini 4 Tutorial Sesuai Untuk ‘Raya’ Dari 4 Selebriti Terkenal!

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...