(VIDEO) Gigih Ketuk Tingkap Kereta Semata Nak Mintak Nombor, Tindakan Lelaki Ini Buat Wanita Rasa Tak Selamat

by Oh! Semput


2
SHARES
26
VIEWS
Posted on 25 Nov 2022 14:31:48

Tular di media sosial Twitter apabila satu video menunjukkan seorang lelaki nekad untuk meminta nombor telefon wanita yang diminatinya dengan cara mengetuk tingkap kereta ketika berada di atas jalan raya.

Difahamkan kejadian itu berlaku ketika lelaki berkenaan berada di satu simpang sementara menunggu lampu isyarat bertukar hijau.

Advertisement

Patut la perempuan rasa tak selamat, tengah jalan ketuk tingkap kereta awek mintak number. Eee pic.twitter.com/qsJ4LUuWUO

— Megs (@megsfranco) November 23, 2022

Dia kemudiannya turun dari kereta dan segera menuju ke kenderaan wanita sebelum mengetuk tingkap untuk meminta nombor telefon.

Menjengah ke ruangan komen hantaran tersebut, rata-rata netizen berasa bahawa tindakan lelaki itu sangatlah tidak wajar dan ada juga yang meluahkan perasaan ‘seram’.

Kebanyakan wanita yang melihat video tersebut juga takut dan berasa terancam kerana bimbang diapa-apakan individu tidak bertanggungjawab.

Twitter : Twitter  

Ada juga yang mempertikaikan tindakan wanita itu yang membuka tingkap sehingga habis kerana ia adalah satu tindakan yang merbahaya.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Anak sulung
24 jam lalu

(VIDEO) "Berderai Air Mata.." - Dipuji Ibu Jadi Anak Sulung Yang Baik, Reaksi Kanak-Kanak Ini Bikin Ramai Sebak

(VIDEO) Gigih Ketuk Tingkap Kereta Semata Nak Mintak Nombor, Tindakan Lelaki Ini Buat Wanita Rasa Tak Selamat first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts