(VIDEO) Tengku Muhammad Bakal Tamat Zaman Bujang, Bakal Isteri Jadi Tumpuan Rakyat- “Tengku Natasya Adnan Nama Diberi”

by Oh! Semput


7
SHARES
91
VIEWS
Posted on 02 Apr 2024 10:02:46

Tempoh hari, muncul dakwaan di media sosial mengenai puteri pertama Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billal Shah dan permaisuri Tunku Azizah, Tengku Afzan Aminah Hafizatullah bakal berlangsung pada Ogos tahun ini.

Meskipun tiada sumber rasmi daripada Istana Pahang, namun tular mengenai komen Tengku Ampuan Pahang di TikTok yang memaklumkan berita gembira itu.

Advertisement

komen tunku ampuan pahang

Terbaru, kekanda Tengku Afzan, Tengku Muhammad Iskandar dikhabarkan turut mengikut jejak langkah adindanya itu pada tahun yang sama.

Dikhabarkan, Tengku Muhammad bakal bernikah dengan Tengku Natasya Adnan Tengku Mansor yang juga anak kepada bekas menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Berikutan itu, ramai yang teruja untuk mengenali siapakah gerangan wanita pilihan Tengku Muhammad ini.

Tengku Natasya

Tengku Natasya

Tengku natasya

Foto-foto dan video saat Tengku Muhammad dan Tengku Natasya meluangkan masa bersama-sama turut menjadi tular.

Sekadar info, Tengku Muhammad adalah pewaris takhta yang kedua dalam susur galur pewarisan takhta singgahsana kerajaan negeri Pahang. Beliau dilahirkan pada 3 Ogos 1997 di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan Pahang.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

2 days ago

Perkahwinan Diraja Bakal Berlangsung Ogos Ini, Tular Spekulasi Tengku Afzan Kini Bercinta Dengan Bekas Kekasih Ameera Khan?

(VIDEO) Tengku Muhammad Bakal Tamat Zaman Bujang, Bakal Isteri Jadi Tumpuan Rakyat- “Tengku Natasya Adnan Nama Diberi” first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts