Zainal Abidin Hassan Didakwa Sudah Nikah Dengan Adik Ayda Jebat?

by Oh! Semput


7
SHARES
95
VIEWS
Posted on 06 Jan 2023 11:00:50

Baru-baru kecoh di media sosial mengenai seorang bekas jurulatih dikhabarkan sudah pun bernikah dengan selebriti wanita muda yang dikatakan berumur 20-an.

Susulan perkara tersebur, ramai pihak mendakwa individu tersebut adalah jurulatih berpengalaman, Datuk Zainal Abidin Hassan dan Fyna Jebat.

Advertisement

Fina Jebat merupakan seorang peserta yang pernah menyertai program hiburan Akademi Fantasi suatu ketika dahulu dan merupakan adik kepada pelakon hebat, Ayda Jebat.

fyna jebat dan zainal abidin

Biarpun tidak mendapat sebarang pengesahan daripada kedua-dua belah pihak, banyak portal sukan serta hiburan memberi gambaran mereka merupakan pasangan tersebut.

Bagaimanapun, melalui tinjauan pihak Harian Metro di Instagram, Fyna tidak ada memuat naik sebarang gambar mahupun kenyataan yang boleh mengaitkan dengan perkahwinan bersama Zainal Abidin.

Sebelum ini, ada khabar angin mengenai seorang bekas jurulatih Liga Super berusia lingkungan 60-an membuktikan diri masih ‘diterima’ orang muda selepas berkahwin untuk kali kedua dengan wanita berumur 29 tahun.

1 minggu lalu

Pandai Rahsia Percintaan, Ini 6 Artis Yang 'Tahu Tahu' Kahwin Pada Tahun 2022

Zainal Abidin Hassan Didakwa Sudah Nikah Dengan Adik Ayda Jebat? first appeared on Beautifulnara -Terkini dan Sensasi.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Panduan Borong China
Popular Posts