Zarina Anjoulie bongkar ego penyebab hubungan cinta dengan ‘papa’ putus!

by Oh! Semput


11
SHARES
140
VIEWS
Posted on 07 Feb 2023 10:30:42

Umum sedia maklum mengenai hubungan antara pelakon Zarina Anjoulie dan bekas tunangnya, Datuk Seri Khazrul Elzey sudah putus dipertengahan jalan walaupun usia pertunangan belum cecah sebulan.

Malah, sebelum ini Khazrul menjelaskan kepada umum bahawa isu berat badan bukanlah punca kepada hubungan mereka terlerai dna ia hanyalah gurauan yang dilakukan Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju.

Namun begitu, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Anju di laman TikToknya, dia meminta kepada Khazrul untuk menjadi lebih ‘gentlemen’ dalam menyelesaikan masalah yang berlaku di antara mereka.

alt

Kata pelakon yang berusia 35 tahun itu lagi, masalah yang berbangkit perlu diselesaikan dengan cara yang lebih baik dan bukan membuat hantaran sendiri mengenai hubungan mereka di laman sosial.

“Kalau awak rasa saya sayang lagi hubungan kita kemudian jadi gentlemen, call saya, mesej saya. Bukan posting kat TikTok pasal saya. Awak pernah jadi tunang saya, sudah tentu saya boleh bincang dengan awak,” jelasnya.

alt

Bukan itu sahaja, Anju turut mendedahkan ego adalah asbab ikatan pertunangan mereka terlerai dan dia menyeru kepada Khazrul untuk menjadi seorang lelaki yang bertanggungjawa dalam menyelesaikan isu yang berbangkit.

“Ingat ego adalah punca utama boleh hancur mana-mana hubungan. Sebab ego lah hubungan kami hancur. Jadilah seorang lelaki dan perbaiki ia,” ujarnya lagi.

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum dan memuji dengan sikap profesional Anju dalam menguruskan masalah yang berlaku antara bekas tunangnya.

alt alt alt alt

Bukan itu sahaja, ramai turut mendoakan agar segala urusan pelakon tersebut sentiasa dipermudahkan dan berharap mereka mempunyai jodoh untuk hidup bersama.

altaltaltalt

: TikTok @zarinaanjoulie_

alt

Ad test

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts