Niat ziarah keluarga jadi tragedi, tiga bersaudara mati lemas

by Oh! Semput


HOME Posted on 11 Nov 2019 11:02:15Niat untuk berkunjung ke pantai bertukar tragedi apabila terhadap tiga wanita bersaudara termasuk dua beradik dari Kelantan mati lemas di Pantai Batu Layar, Desaru, Johor Bahru.

Mayat ketiga-tiga wanita berkenaan ditemui orang ramai kira-kira jam 5.30 petang semalam dan disahkan meninggal dunia oleh pegawai kesihatan yang tiba di lokasi tersebut.

Ketiga- tiga mangsa dikenali sebagai Ummu Sulaiin Mohd Rohim, 23, dan kakaknya, Siti Hajjar Adila, 25. Seorang lagi mangsa dipercayai saudara mereka dikenali sebagai Asiah Abdul Rahman, 41.

alt

alt

alt

“Pasukan bomba yang tiba di lokasi mendapati tiga wanita yang dilaporkan lemas sudah ditemui orang awam.

alt

“Mereka disahkan meninggal oleh pegawai perubatan Kementerian Kesihatan dan mayat kemudian diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut,” kata Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Penawar, Mohd Fadli Ismail.

Difahamkan, tujuan mereka ke negeri Darul Takzim itu adalah untuk bertemu dengan ahli keluarganya sebelum ke pantai untuk berkelah.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Ashmon Bajah mengesahkan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

: Berita Harian

Komen

's

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...