Boikot Piala AFF Suzuki 2016 : Implikasi Kepada Malaysia

Foto Harian Metro YANGON: Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) bakal berdepan penggantungan oleh Persekutuan Bolasepak Ant


More Rohingyas Flee To Bangladesh As Violence Spreads In Myanmar

More Rohingya Muslims from Myanmar poured into neighboring Bangladesh this week, with some feared to have drowned after


Tak sedar 2 minggu tinggal serumah dengan mayat

SUNGAI PETANI: Penemuan mayat kanak-kanak lelaki berusia dua tahun yang disembunyikan dalam tong ikan di sebuah rumah di


Michelle Yeoh Ditawarkan Bintangi Drama Bersiri Star Trek : Discovery

Tan Sri Michelle Yeoh yang sudah pun cukup terkenal di pentas antarabangsa bakal berlakon di dalam drama bersiri Star Tr


Wajah Yuna Menghiasi Skrin LED Gergasi di Times Square New York

Siapa yang tidak berbangga pabila wajahnya berjaya menghiasi skrin LED gergasi di kota New York? Ia ibarat satu perkara


Alif Satar VS Sean Lee (Whisper Challenge)

Bila Alif Satar dan Sean Lee lakukan whisper challenge, tidak di sangka yang mereka cukup havoc bila digabungkan bersama


Tolak RUU 355

KUALA LUMPUR: Parti Gerakan tetap menolak Rang Undang-Undang (RUU) persendirian Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang


3 Rakan Serumah Terkejut, Tinggal Dengan Mayat Selama 2 Minggu

SUNGAI PETANI - Penemuan mayat kanak-kanak lelaki berusia dua tahun yang disembunyikan dalam tong ikan di sebuah rumah d


(6 FOTO) Pra Perkahwinan Lufya Omar

Bakal menamatkan zaman bujang pada 26 November ini,  pelakon yang kini dikenali menerusi drama Umairah,Lufya Omar d


PEKERJA IKEA BENGANG, PASANGAN BUAT PROJEK

Amboi Korang tengok2 lah sikit tempat nak buat projek. aishh



loading...