Dihina kerana nyanyian teruk, lelaki bunuh tamu pesta kahwin

by Oh! Semput


6
SHARES
84
VIEWS
Posted on 26 May 2017 12:00:57


HANOI: Nyanyian karaokenya teruk di sebuah pesta perkahwinan sehingga dia ejek.

Lebih rasa terhina Nguyen Ngoc Diep, penyanyi karaoke yang teruk itu bukan sahaja diminta berhenti, bahkan diusir agar turun dari pentas oleh tamu lain yang hadir pada majlis itu.

Okezone mengutip VNExpress melaporkan, tindakan seorang tamu menghina nyanyian Nguyen Ngoc Diep lantas merampas mikrofon darinya membawa kepada pertengkaran.

Akibat rasa terhina, Nguyen, 44 hilang pertimbangan lalu melakukan aksi sadis mahu membunuh tamu yang menghinanya itu.

Sangat malang, Telegraph pada Jumaat, melaporkan polis wilayah Tien Gang, Kolonel Truong Van Sau berkata, dalam cubaan membunuh itu, seorang tamu lain bernama Le Hong An yang cuba menghentikan perbalahan tersebut ditusuk beberapa kali oleh suspek.

Hong meninggal di hospital kemudiannya.

Sementara, lelaki yang mengejek dan menyebabkan Nguyen naik angin pula, masih dirawat di hospital.

Di Vietnam, pesta perkahwinan kerap diisi dengan acara popular, karaoke di kalangan tetamu.

Sedihnya, pada acara ini, tetamu yang hadir memeriahkan acara karaoke biasanya khayal kerana berada di bawah pengaruh alkohol. – Sarawakvoice

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts