Netizen puji Izzah Anwar miliki kecantikan luar biasa!-“Muka nampak natural je”

by Oh! Semput


3
SHARES
45
VIEWS
Posted on 25 Nov 2022 15:01:03

Tidak dapat dinafikan, sebaik sahaja Datuk Seri Anwar Ibrahim dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke-10 semalam, nama beliau menjadi bualan hangat ramai termasuklah pemimpin luar negara yang menzahirkan ucapan tahniah.

Tidak terkecuali, anak sulung Anwar Ibrahim iaitu Nurul Izzah juga turut menarik perhatian orang ramai gara-gara kecantikan yang dimiliki olehnya meskipun tanpa sebarang alat solek di wajahnya.

alt

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @radynput_ di laman TikToknya, dia berkongsi beberapa gambar Izzah bersama keluarga.

@radynput_

#anuaribrahim #wanitareformasi #nurulizzahanwar #virall

♬ original sound – Yeon – Yeon

Susulan itu, rata-rata netizen terpesona dengan kecantikkan yang dimiliki Bekas ahli Parlimen Permatang Pauh walaupun usianya sudah mencecah 42 tahun.

Malah, mereka turut menegaskan Izzah sudah sememangnya cantik secara semulajadi sejak dari dahulu lagi dan jarang melihat wajahnya mempunyai solekan.

alt alt alt alt alt

Bukan itu sahaja, netizen turut memuji kecekalan dan kekuatan Izzah dalam berjuang dalam dunia politik sehingga bapanya, Anwar Ibrahim berjaya dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia selepas 22 tahun.

alt alt alt alt

: TikTok @radynput_

alt

Ad test

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts