'Ini Cara Nak Stop Awak Punya Viral' - Lelaki Hina Golongan Pemandu Lori Disuruh Minta Maaf

by Oh! Semput


HOME Posted on 24 Oct 2016 19:00:36
JOHOR BAHRU - Padah mengeluarkan kenyataan berunsur penghinaan terhadap golongan pemandu lori, seorang lelaki muda terkedu dan mati kutu apabila didesak untuk membuat permohonan maaf secara terbuka, semalam.

Video berdurasi 2 minit 51 saat itu menunjukkan, Herul Azmi, didesak sekumpulan lelaki yang dipercayai pemandu lori mendesaknya membuat permohonan maaf secara terbuka di sebuah restoran selepas kenyataan penghinaannya itu viral di media sosial.

Herul Azmi bagaimanapun terkedu dan tidak bersuara apabila diarahkan berbuat demikian.

"Kalau awak minta maaf secara umum, maknanya masalah ini selesai. Inilah jalan yang terbaik pihak kami (golongan pemandu lori) yang dapat bantu awak. Awak minta maaf dan terus tutup kes. Inilah caranya nak stopkan awak punya viral," kata seorang lelaki yang berada berhampiran Herul.
Difahamkan, Herul enggan membuat permohonan maaf sekiranya situasi itu dirakam, atas alasan malu. Bagaimanapun, tindakannya itu membuatkan lelaki di sebelah kirinya tidak puas hati.

"Berapa banyak permintaan kau, kau malu ke apa. Habis orang lain tak tahu malu? Jangan sampai aku hilang sabar kang, tumbuh tanduk aku," kata lelaki berusia lewat 40'an berkenaan.


SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...