Wanita maut dirempuh ketika jual kuih, biskut raya depan rumah

by Oh! Semput


5
SHARES
62
VIEWS
Posted on 11 Jun 2017 08:01:15

Seorang wanita maut dirempuh pacuan empat roda ketika menjual kuih dan biskut raya di gerai depan rumahnya di Kampung Gumaya, Limbang di Sarawak. — Foto ihsan Facebook/Putera KaryaSeorang wanita maut dirempuh pacuan empat roda ketika menjual kuih dan biskut raya di gerai depan rumahnya di Kampung Gumaya, Limbang di Sarawak. — Foto ihsan Facebook/Putera KaryaLIMBANG, 11 Jun — Seorang wanita maut dirempuh pacuan empat roda ketika menjual kuih dan biskut raya di gerai depan rumahnya, 5 petang semalam.

Tampai Molok, 50-an, yang parah di kepala dan badan, maut di tempat kejadian setelah dilanggar Toyota Fortuner bernombor pendaftaran Brunei, lapor Harian Metro.

Manakala adik mangsa, Suma Molok, 48, patah pinggang dan paha. 

Jurucakap Bomba dan Penyelamat Sarawak berkata kenderaan itu hilang kawalan sebelum merempuh gerai yang terletak di Kampung Gumaya, Jalan Pandaruan, di sini.

"Rempuhan kuat menyebabkan gerai menjual kuih dan biskut raya oleh adik beradik itu roboh dan menyebabkan mangsa tidak sempat menyelamatkan diri," katanya.

Mangsa dibawa ke Hospital Limbang untuk dibedah siasat sementara Suma diberi rawatan kecemasan.

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts