Sam Bunkface, Isteri Selamat Timang Cahaya Mata

by Oh! Semput


1
SHARES
14
VIEWS
Posted on 12 Sep 2016 21:00:03

Tahniah kami ucapkan kepada keluarga kecil Sam Bunkface dan juga isteri kerana telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka. Sam atau nama sebenarnya, Shamsul Annuar berkongsikan berita gembira tersebut di Instagram dan tidak henti henti mendapat ucapan tahniah daripada peminatnya.

BACA: Sam Bunkface: Tiada Akaun Instagram Untuk Anak Saya

8-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya

Turut berkongsi jantina anaknya itu (baby boy!), penyanyi yang sebelum ini sudah menyenaraikan nama nama pilihan terbaik untuk anaknya telah memilih nama Maleeq. Selain itu, Sam juga pernah mengeluarkan kenyataan sebelum ini bahawa dia tidak akan membuka akaun Instagram untuk cahaya matanya itu seperti yang dilakukan kebanyakan selebriti lain.

Semoga kehadiran cahaya mata di dalam keluarga ini akan terus menambah kemeriahan Sam dan juga isteri selain sentiasa dilimpahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan. (rtky/s)

6-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya 5-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya 3-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya 4-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya 2-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya 1-sam-bunkface-kini-sudah-bergelar-bapa-rotikaya

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Search
Panduan Borong China
Popular Posts