Ceriakan Raya ini Dengan Telefon Baru Pada Harga Diskaun Untuk Setiap Ahli Keluarga Bersama Celcom #KongsiGaya

by Oh! Semput


HOME Posted on 23 Jun 2017 23:01:22



Tiap-tiap tahun, sambutan hari raya Aidilfitri akan dimeriahkan dengan baju baru, selipar baru, kasut baru dan seumpama dengannya. Tapi untuk raya pada tahun ini, apa kata kita buat kelainan dengan membeli telefon baru - untuk SETIAP ahli keluarga kita?

Mungkin ada yang merasa perkara ini mustahil tetapi sebenarnya tidak jika anda membeli telefon-telefon itu menerusi program peranti pukal keluarga First™ dengan GBshare™ dari Celcom.

Celcom membawakan program peranti pukal ini khas sempena sambutan Aidilfitri pada tahun ini dan ia hanya sah dari 9 Jun hingga 31 Julai ini.

Celcom First™+ GBshare™

Celcom GBshare™ adalah satu ciri yang diberikan kepada pelanggan Celcom First™. Dengan GBshare™, pengguna-pengguna First™ boleh berkongsi sehingga 70GB data dengan mudah, boleh membuat panggilan dan SMS tanpa had ke semua rangkaian, boleh guna WhatsApp dan WeChat tanpa had, dan banyak lagi.

Promosi Raya #KongsiGaya

Namun pada raya kali ini, Celcom menambahkan keseronokan dalam perkongsian apabila turut menawarkan pembelian peranti secara pukal! Jom tengok apa tawaran-tawaran serta peranti yang diberi. Semua tawaran-tawaran diskaun ini adalah untuk pelan Celcom First™ Platinum. Jika ingin melihat tawaran untuk pelan Celcom First™ Gold, boleh layari: https://www.celcom.com.my/personal/promotion/MakKata/kongsigaya.

Untuk Yang Berdua

Kalau nak telefon yang secocok sejoli bagi pasangan yang baru berkahwin tu, boleh pilih mana-mana tawaran dalam jadual dibawah. Ada beberapa yang ditawarkan termasuklah Huawei Mate 9, OPPO R9s dan juga iPhone 7.
Dua buah Iphone 7 dengan harga RM2,709. Sape tak nak kan?

Untuk Yang Bertiga
Ahh, ni mesti kes si anak nak telefon jugak kan? Celcom juga ada menawarkan Triple Deal untuk keluarga anda. Jadi, satu untuk anda, satu untuk isteri dan satu lagi untuk anak.
Tiga biji telefon Redmi Note 4 dengan harga RM559!

Tapi pastikan anak tu besar dah la kalau nak bagi telefon tu. Macam Bill Gates, dia tunggu anak dia umur 14 tahun baru dia beli telefon.

 Ada Lagi Ramai? Takde Masalah!

Cuma RM3,099 untuk 6 telefon OPPO A57? Haa, serius. Menurut Technave, harga runcit bagi sebuah telefon tersebut adalah lebih kurang RM1,000. Tapi dengan program pembelian pukal dari Celcom ini, harga sebuah telefon Oppo A57 jatuh kepada lebih kurang RM500 sahaja.


Nak lagi best? Beli tiga buah iPhone 7 dengan harga RM4,199 sahaja. Kalau nak banyak lagi, suruh la isteri/abang/kakak beli peranti secara pukal menerusi program ini. Boleh la beraya sakan dengan iPhone tahun ni.

Untuk Yang Bujang Pun Ada

Tapi kalau anda masih bujang tapi nak raya dengan peranti baru, jangan risau, Celcom masih ada tawaran yang molek untuk anda. Lihat jadual di bawah:


Atau kalau nak dapat telefon percuma pun boleh. Cuma perlu mula langgan Celcom First™ Platinium dan pilih peranti mana yang mahu.

Nak tengok-tengok lebih lanjut, pergi ke https://www.celcom.com.my/personal/promotion/MakKata/kongsigaya?pid=1360826467840 dan pilih mana yang anda dan keluarga mahu sempena raya ini.

: Siakapkeli

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...