Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram

by Oh! Semput


5
SHARES
71
VIEWS
Posted on 07 Sep 2016 12:00:02

Walaupun masing-masing menafikan terdapat hubungan istimewa terjalin diantara mereka, Erra Fazira sekali lagi menimbulkan tanda tanya orang ramai apabila beliau bertindak memuat naik gambar Shahir AF sempena dengan ulangtahun kelahiran penyanyi itu. Ucapan penuh romantis itu dimuat naik menerusi laman Instagram beliau sehari selepas hari jadi Shahir.

BACA: Erra Fazira Mahu Didik Anak Seimbang Dunia Akhirat

Screen Shot 2016-09-07 at 5.38.14 PM

“Cakk! Kejutan untuk kamu yang dikasihi. Jangan marah. Jangan terperanjat. Selamat ulang tahun. Moga Allah sentiasa merahmati dan memberkati hidupmu. Moga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki. Terima kasih kerana banyak menyumbang sisi positif dalam hidup saya”

“Saya Mendoakan kebahagiaan serta kesejahteraan kamu. Semoga tahun ini akan menyerlahkan keriangan yang tak bernoktah dan memori yang indah,” tulisnya menerusi laman instagram beliau, membuat kejutan khas sempena hari kelahiran penyanyi itu pada 5 September lalu.

Biarpun gambar itu digelapkan dibahagian mata, namun peminat seakan dapat meneka siapakah gerangan gambar tersebut. Malah rata-rata memberikan komen positif berkenaan posting itu, selain turut memberikan ucapan hari jadi kepada Shahir. Ada juga yang sempat mengusik Erra dengan kekasihnya itu berikutan ucapan yang diberikan secara terangan di laman sosial.

Apapun, jika benar mereka mempunyai hubungan istimewa apa salahnya. Masing-masing juga masih bujang dan nampak secocok jika digandingkan bersama. Kalau sudah suka sama suka, rasanya lebih baik terus-terang sahaja kepada peminat dari terus berteka-teki. (rkty/w)

1- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg 2- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg 3- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg 5- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg 6- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg 7- Erra Fazira Buat Kejutan Untuk Shahir Di Instagram - jpeg

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts