“Memang Benar Saya Dan Ruhainies Bercinta”

by Oh! Semput


8
SHARES
107
VIEWS
Posted on 08 Sep 2016 02:00:03

Seperti sudah dijangka, kemesraan pasangan ini yang dilihat sering bersama akhirnya terjawab juga apabila Azrel Ismail mengakui bahawa dia dan juga Ruhainies sememangnya bercinta, sejak setahun lalu.

BACA: Ruhainies Manja, Azrel Ismail Tak Kisah Bercinta

“Memang benar saya dan Ruhainies bercinta. Doakan semoga hubungan yang baru berputik ini berjalan lancar. Namun, saya tidak mahu tergesa-gesa dalam soal ini memandangkan kami berdua sibuk dengan kerjaya sebagai pelakon, biarlah kami mengecapi kejayaan terlebih dahulu,” jelasnya kepada Harian Metro.

Walaupun belum lagi memikirkan soal kahwin, Azrel menjelaskan bahawa hubungannya bersama keluarga Ruhainies juga semakin rapat malah turut direstui keluarga kedua-dua belah pihak.

Sementara itu, menurut Ruhainies pula dia lebih selesa menyerahkan kisah percintaan mereka ini dimaklumkan oleh pihak lelaki sendiri.

“Selama ini saya bukan sengaja mahu mengelak untuk memaklumkannya kepada umum, tetapi lebih manis jika pihak lelaki yang berkongsi berita ini terlebih dahulu. Apa pun hubungan yang terjalin ini masih terlalu awal. Soal jodoh dan takdir saya serahkan kepada Allah SWT,” katanya. (rtky/s)

6-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya 5-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya 4-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya 3-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya 2-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya 1-memang-benar-saya-dan-ruhainies-bercinta-rotikaya

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts