Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura

by Oh! Semput


4
SHARES
56
VIEWS
Posted on 07 Sep 2016 17:00:03

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Begitulah perumpamaan yang dapat digambarkan mengenai majlis perkahwinan Amar Baharin dan Amyra Rosli yang bakal berlangsung pada 11 November ini apabila kelab peminat mereka di Singapura berhasrat untuk menaja sepenuhnya majlis perkahwinan mereka nanti yang turut akan diadakan di negara itu.

BACA: Amar Baharin, Amyra Rosli Selamat Bertunang

“Perkara ini tidak ada dalam perancangan kami berdua tetapi apabila wakil kelab peminat di sana menyatakan hasrat untuk menaja majlis kami, saya sambut dengan hati terbuka. Malah saya sangat teruja. Istimewanya, majlis ini ditaja mereka sepenuhnya. Segala persiapan disediakan mereka, kami hanya bawa diri. Kata orang rezeki jangan ditolak”

“Saya tak mahu tajaan penuh kerana tidak mahu terikat. Bukan apa, kami ada citarasa tersendiri. Majlis kami juga mendapat hak penyiaran eksklusif Astro. Jadi, saya berharap rakan media memahami situasi ini,” katanya kepada Harian Metro mengenai hasrat peminat mereka yang ingin menaja majlis perkawinan mereka yang bakal berlangsung nanti.

Manakala apabila ditanyakan mengenai perkembangan persiapan majlis bahagia nanti, Amar memberitahu bahawa segalanya sudah hampir siap, hanya tinggal beberapa perkara seperti pakaian pengantin serta dekorasi majlis. Malah tambahnya lagi, pihaknya tidak menerima tajaan penuh daripada mana-mana pihak dan memilih untuk menggunakan perbelanjaan bersama.

Pasangan sama cantik sama padan ini bakal diijab kabulkan di Premiera Hotel, Kuala Lumpur pada 11 November ini diikuti pula dengan majlis persandingan pada sebelah perempuan di keesokan harinya. Manakala majlis resepsi perkahwinan bagi pihak lelaki pula akan berlangsung di Bright Star Banquet Hall, Ampang pada 19 November depan. (rkty/w)

2- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg 3- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg 4- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg 5- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg 6- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg 7- Peminat Taja Resepsi Amyra, Amar Di Singapura - jpeg

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts