Pengalaman Rakan Buat Nad Zainal Takut Bersalin

by Oh! Semput


5
SHARES
69
VIEWS
Posted on 30 Sep 2016 06:00:03

Akibat selalu mendengar pengalaman rakan rakannya menceritakan proses bersalin, pelakon Nad Zainal mengakui dia merasa gementar lebih lebih lagi kini usia kandungannya sudah mencecah lapan bulan.

BACA: Nad Zainal Sudah Pilih Nama Anak Pertama

“Masa mula-mula memang rasa teruja, pengalaman pertamalah katakan. Seronok bila lihat perut makin membesar, dapat rasa pergerakan anak, memang macam tak percaya. Tapi bila dah makin dekat dengan tarikh bersalin, tiba-tiba rasa gementar tu datang sendiri”

“Lebih-lebih lagi bila dengar cerita kawan-kawan yang pernah mengalami pengalaman menakutkan. Perasaan gementar tu tak boleh nak elak lagipun ini pengalaman pertama saya,” katanya kepada Astro Awani.

Tambahnya, ketika ini dia banyak menghabiskan masa dengan menambah ilmu pengetahuan berkaitan dengan bayi selain turut dibimbing tips dari ibu dan ibu mertuanya. Malah bermula dari pembacaan itu jugalah dia menyedari bahawa bukan mudah untuk menjadi seorang ibu.

“Bila banyak buat rujukan barulah kita sedar yang sebenarnya bukan senang untuk menjadi seorang ibu. Besar tanggungjawabnya,” jelasnya yang dijangka menyambut kelahiran anak sulungnya itu pada Oktober depan. (rtky/s)

7-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya 6-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya 5-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya 4-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya 3-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya 1-pengalaman-rakan-buat-nad-zainal-takut-bersalin-rotikaya

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts