by Oh! Semput
Menerusi satu hantaran di media sosial, Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Nga Kor Ming meluahkan penghargaan kepada warga Negeri Sembilan yang hadir memberi sokongan pada ceramah Pakatan Harapan (PH) di Seremban Jaya.
Nga yang juga Naib Pengerusi DAP Kebangsaan menyatakan kehadiran lebih 2,000 orang pada program tersebut menunjukkan sokongan terhadap perjuangan politik yang dibawa PH berteraskan integriti dan keterangkuman.
Menurut Nga lagi, PH membawa pendekatan politik baharu yang memperjuangkan kepentingan semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum.
Susulan daripada itu, beliau menyeru rakyat Negeri Sembilan untuk terus bersama gabungan tersebut menjelang perkembangan politik negeri.

: Facebook Nga Kor Ming