Selepas Dihalau, United Airlines Salah Hantar Bagasi Dr. Dao

by Oh! Semput


10
SHARES
128
VIEWS
Posted on 15 Apr 2017 16:03:02

Selepas

Doktor yang viral ambit isu dipaksa keluar dari pesawat United Airlines sehingga membangkitkan kemarahan di seluruh dunia terus dimalukan syarikat penerbangan salah hantar bagasi beliau ke tempêta lain.

Dr David Dao sebelum ini didakwa enggan memberikan tempat duduk bagi penerbangan 3411 United Express dari Chicago ke Louisville untuk kakitangan syarikat penerbangan itu.

Kini didedahkan pula syarikat penerbangan itu tidak mengambil masa untuk mengeluarkan bagasi kepada Dr Dao dan isterinya, sebaliknya ia dihantar ke Kentucky.

“Syarikat penerbangan itu tidak mempunyai ihsan untuk memberikan bagasi kepada Dr Dao walaupun dia diheret keluar dari pesawat, sebelum dibawa ke hospital,” kata peguam, Thomas Demetrio kepada Chicago Sun Times.

 “Sebaliknya, syarikat penerbangan itu menerbangkan bagasi mereka ke Louisville, Kentucky. Dan ia bukan diserahkan ke rumah mereka, tetapi dihantar ke pejabat amalan perubatan.”

's

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts