Mat Dan Tamatkan Zaman Bujang, Kahwin Dengan Gadis Terengganu

by Oh! Semput


27
SHARES
352
VIEWS
Posted on 12 Mar 2017 20:02:57


KUALA TERENGGANU: Pengacara rancangan travelog, Kareef Daniel Abdullah, 28, atau lebih dikenali sebagai Mat Dan menamatkan zaman bujangnya dengan seorang gadis Melayu yang dikatakan bekerja sebagai pramugari di Bukit Chendering di sini semalam.
Majlis pernikahan yang berlangsung pada pukul 5.30 petang diadakan mengikut adat istiadat Melayu dan secara tertutup dengan hanya dihadiri waris terdekat dan sahabat rapat.
Turut hadir ibu bapa Mat Dan iaitu Kevin Tyler dan Nicol Tyler yang berasal dari Bristol, England.
Terdahulu, pasangan itu ditunangkan dalam majlis ringkas di rumah pengantin perempuan pada pukul 10 pagi.
Sewaktu ditemui wartawan Kosmo! kelmarin, Mat Dan yang fasih bertutur loghat Terengganu enggan mengesahkan khabar angin berhubung majlis perkahwinannya dengan gadis Melayu bertudung tersebut.
Begitupun, gambar majlis pertunangan dan pernikahan pasangan itu tersebar dalam media sosial.
Antara yang tersebar ialah gambar ibu Mat Dan, Nicol menyarung cincin ke jari manis menantu perempuannya yang mengenakan busana berwarna ungu. #sumber

http://www.pahangdaily.blogspot.com

SUMBER ASAL

Leave a Comment:

Related News


Related Posts
Hanya RM1 je
Popular Posts