OMG!!! Janna Nick Dan Ashraf Muslim Semakin Besar Kepala?? TAK SANGKA DIAORANG ADA PERANGAI MACAM NI!!!

by Oh! Semput


HOME Posted on 30 Aug 2016 22:07:46
Beberapa hari lepas, satu video telah dimuat naik oleh pangarah terkenal Michael Ang di akaun Instagram.. Video itu menunjukkan Micheal Ang telah ‘membebel’ dengan dua orang pelakon utama untuk drama baharu Ashraf Muslim dan Janna Nick..
Dengan muka yang serius Michael Ang telah ‘mencarut’ pada pihak produksi lain yang datang lewat di lokasi set penggambaran.. Malah, Michael juga dedahkan pelakon utama Janna dan Ashraf masih lagi tak datang ke lokasi..
Lakonan Janna dan Ashraf bakal menemui penonton tak lama lagi untuk drama ‘Biar Aku Jadi Penunggu’.. Ramai peminat mula menyangka bahawa Ashraf dan Janna mula buat perangai datang lewat ke lokasi..
Tak mahu peminat salah faham dengan video yang di muatvnaik oleh Michael Ang.. Janna telah memuat naik satu video bersama Ashraf untuk dedahkan perkara sebenar pada peminat..
Boleh jadi kontroversi kalau artis popular mula buat perangai datang lewat ke lokasi penggambaran.. Hanya seorang sahaja artis datang lewat boleh memberi kesan pada seluruh produksi..
Janna dah Ashraf nak menjernihkan keadaan memaklumkan yang mereka tidak seperti yang dihebahkan.. Cuma lima minit lewat dari pengarah Michael Ang, video yang dimuat naik oleh Michael hanyalah ‘gurauan’..
Janna juga sempat rakam aksi Michael bila mereka ini dah minta kenyataan dari Michael sendiri sama ada Micheal memang betul-betul maklumkan meraka artis yang suka datang lewat..
Apapun, dalam video itu Michael nafikan mereka suka datang lewat ke lokasi penggambaran.. Video Michael Ang boleh timbulkan kontroversi kalau tak ada kenyataan balas dari Janna dan ashraf bila didakwa datang lewat ke lokasi penggambaran.. – MissA/UtaraNews
Siakap Keli News

SUMBER ASAL


Leave a Comment:

Related News


loading...